NOSALTRES

Bufons Del Foc 

La Colla de diables Bufons del Foc neix l’any 1996 a Badalona, dins l'Associació de lleure Gripau Blau, amb l’ànim de promoure la cultura popular catalana a través d’una tipologia d’espectacle, el pirotècnic, molt arrelat en actes i festes tradicionals del nostre país. La finalitat de la colla és tant la realització d’espectacles com la difusió de les festes tradicionals que tenen com a base el foc, organitzant sortides a diferents indrets de Catalunya, per tal de conèixer i participar activament en la vida cultural i festiva de la nostra terra.

L'any 2017, amb la celebració del nostre 20è aniversari, ens constituïm com una entitat pròpia i independent de L'Ass. de Lleure Gripau Blau, i neix L'associació Diables Bufons del foc.


Els Petits

La colla de diables infantil, batejada per Diables del port.
Apareix amb el nom de "La Flama Entremaliada", posteriorment adopta el mateix nom que la colla gran. És la primera colla de diables infantil de Badalona.

Bufons Del Toc

L'any 2008 es crea la branca de la colla anomenada Bufons del toc, el grup de percussió que ens acompanya a totes les actuacions de foc a part de tenir-ne de pròpies.
Bufons del toc és un dels grups de percussió pioners de la nostra ciutat amb una música d'estil Batucada.  Amb els anys hem anat adoptant un estil de música propi que mescla pinzellades de percussió tradicional amb els ritmes més tropicals de batucada i samba, que fan ballar des del primer moment. 
Som la part més activa de la nostra entitat amb un calendari d'actuacions que no acaba i que va de Reis fins a Nadal. 
Amb l'organització de diversos actes de la nostra ciutat ens hem implicat molt en la cultura badalonina, des de la col·laboració en l'organització de la Festa Medieval de Canyadó, passant per la gestió del carnestoltes del centre de Badalona, i com a punt culminant la nostra diada dins les festes de maig, la BaTOCona.